Zoeken naar ik kan ontvangen

Uw zoekactie voor ik kan ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

flx 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
chill fun Gent
Ik ben een pijpgeile bttm van 31 184 69. Ik kan ontvangen in Mariakerke bij Gent voor softfun of geile fuck. Reageer met je stats en foto!  

chill fun Gent
gisteren
David 31 jaar Antwerpen - Merksem
Wie kom ik straks tegen in merksem of schoten? Outdoor of als je kan ontvangen
Wie mag ik zo diep mogelijk zuigen en spuit me lekker voll ? outdoor of als je kan ontvangen geen fakers wel voor deze avond zo snell mogelijk daddys zeker welkom  
gisteren
bert 59 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
m59 zoekt 65+ die kan ontvangen groot waregem
m59 170 84 gewillig, onervaren bottom zoekt 65+ die discreet regelmatig wil ontvangen regio groot waregem....  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Nog steeds opzoek naar jonge slank pijpmondje
Zoek nog steeds een jonge slanke gast die mijn klein dun besneden piemeltje wil komen pijpen. Niets meer! Ik blijf passief. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik reageer enkel op reacties met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Nog steeds opzoek naar jonge slank pijpmondje
gisteren
Dave 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iemand goesting vanavond?
Wie heeft er zin om vanavond af te spreken met 42-jarige bottom? 1m76, 62 kg slank. Afgeschoren haar. Ik kan ontvangen en verplaatsen regio Antwerpen… Mail met stats/foto en voorstel.  
Peterbi 56 jaar Limburg - Hechtel
Date morgen
Ik zoek iemand die donderdag overdag kan ontvangen. Ik wil graag experimenteren met assplay en voor de eerste keer geneukt worden op een rustige manier Wie wil met daar mee helpen? Hou van longplay met tongen pijpen likken rukken Graag reactie met een foto van je pik. Ik zoek iemand omgeving hechtel die kan ontvangen.  

Date morgen
gisteren
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
wie wil gepijpt worden ?
Goeiemiddag ik m73 slanke bi top 18 cm intiem geschoren en verzorgd ik pijp en slik jullie warme zaad wie wenst zich door mij te laten pijpen ik kan ontvangen en deze avond ook iemand zin ?dan hoor ik het graag groetjes  
gisteren
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
senior zonder ervaring
ben 64 j uit regio Aalst. Ben eerder onderdanig en dik. 1.70m/108kg. zoek iemand die kan ontvangen in de ruime omgeving. Je mag me binden, blinddoeken en anaal gebruiken. Dat mag ook met dildo of andere speeltjes. Ben niet zo heel ruim. Wie is beetje dominant en kinky wil me gebruiken. Vanaf 50 jaar.  
bottom 32 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
gisteren
Tim 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie neukt mijn strakke kontje
Hallo, ik zoek een man (max 35j) die mij eens lekker wil nemen en kan ontvangen. Alles gebeurd uiteraard safe!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10